Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer

 • Zonnepanelenactie verloopt voorspoedig

  Het Woningbedrijf hield onlangs een speciale zonnepanelenactie voor haar huurders. 90 huurders doen nu mee en laten zonnepanelen tegen een geringe huurverhoging aanbrengen op hun woning. Het installeren verloopt voorspoedig, de helft van de woningen is inmiddels voorzien. En we krijgen al heel leuke enthousiaste reacties binnen van tevreden huurders. De panelen leveren zichtbaar gelijk profijt op.

 • Bewonersblad: nieuwtjes en informatie

  Elk half jaar geeft het gemeentelijk Woningbedrijf haar bewonersblad/nieuwsbrief uit. De nieuwsbrieven worden per post verstuurd aan alle huurders. U kunt de brief ook altijd digitaal lezen via deze website.

 • Noodnummer

  Voor alle acute meldingen openbare ruimten en huurwoningen buiten kantooruren, kunt u bellen met de het noodnummer: 06 - 46 19 75 73.

 • Huurtoeslag

  Is uw huur te hoog in verhouding tot uw inkomen? Dan kunt u in aanmerking komen voor huurtoeslag. Huurtoeslag is een tegemoetkoming in de huurkosten. Er zijn wel grenzen aan de hoogte van de huur. Let op!

 • Inschrijven en inloggen woningzoekenden

  Sinds november 2010 bieden alle verhuurders in de regio West-Friesland hun woningen aan via Woningmatch. Om het aanbod aan huurwoningen in de regio te bekijken en/of om u in te schrijven als woningzoekende kunt u terecht op de site van Woningmatch: www.huurwoningwestfriesland-opmeer.nl.

U bevindt zich op: Home
Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer