Huren

Huurwoningen

Woonmatch is de organisatie die alle verhuurders in de regio West-Friesland bijeen brengt. Op de site: www.huurwoningwestfriesland-opmeer.nl staan alle woningen van alle verhuurders gepresenteerd. Hier kunt u zich ook inschrijven als woningzoekende.

Mocht u vragen hebben voor dan kunt u het gemeentelijk Woningbedrijf dagelijks bellen tijdens het telefonisch spreekuur van 09.00 - 10.00 uur, op telefoonnummer 0226 - 363 333. U kunt ook mailen naar gemeente@opmeer.nl.

  • Huurcommissie

    De Huurcommissie is een onafhankelijke, onpartijdige organisatie voor huurders en verhuurders. Als u er met ons niet uitkomt, dan kunt u de Huurcommissie om hulp vragen. De Huurcommissie informeert, adviseert en doet onder andere uitspraak over de huurprijs, het onderhoud en de servicekosten van huurwoningen.

    Op de website van de Huurcommissie vindt u hulpmiddelen voor huurders en verhuurders, zoals de Huurprijscheck, de Onderhoudscheck en de Servicekostencheck. U kunt voor veel meer onderwerpen over huren en huurverhoging ook terecht op de site van de Rijksoverheid.’

U bevindt zich op: Home > Huren
Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer