De energieprijzen zijn flink aan het stijgen. Dat kan betekenen dat u flink meer moet betalen voor gas en elektra. Of misschien doet u dat inmiddels al. Heeft u problemen om deze kosten te betalen? Lees hier of en hoe de gemeente u hierbij kan helpen.

De gemeente Opmeer werkt samen met ‘Gezondverzekerd.nl – Goedkope energie’ om inwoners te ondersteunen met de stijgende energieprijzen. Bijvoorbeeld door samen te kijken of het verstandig is om over te stappen naar een andere energieleverancier, waar de gemeente speciale afspraken mee heeft gemaakt.

Is het verstandig om over te stappen?

Op deze vergelijkingssite van Gezondverzekerd.nl vindt u energie tips en informatie om uw energiekosten te verlagen. U vindt hier ook informatie over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie kan u hier persoonlijk over adviseren.

De voordelen van Goedkope energie

Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie biedt samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen. Als u overstapt via Gezondverzekerd.nl, dan krijgt u de volgende voordelen:  

  • U betaalt nooit borg en u wordt altijd direct geaccepteerd. 

  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. We hebben speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers. 

  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.  

  • U krijgt altijd groene energie.  

Wanneer is overstappen niet voordelig? 

Overstappen is niet altijd nodig. Hebt u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Gezondverzekerd.nl helpt u met het beste advies voor uw situatie! 

Contact met Gezondverzekerd.nl

Op de website van Gezondverzekerd.nl – Goedkope energie kunt u kijken hoe u het beste kunt besparen op uw energiekosten. Hebt u vragen of wilt u persoonlijk advies? Bel dan naar: 085 303 5389.