Goed nieuws voor de inwoners van gemeente Opmeer. Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk binnenkort met de glasvezelaanleg in Aartswoud, De Weere, Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek. Inwoners die een abonnement hebben afgesloten ontvangen persoonlijk bericht over de aanleg van de glasvezelaansluiting.

Projectleider Zarah van den Berg over glasvezel in gemeente Opmeer

Zarah van den Berg, projectmanager bij DELTA Netwerk, legt uit: “We zijn heel blij dat het gelukt is. Deze mooie dorpen kunnen natuurlijk niet achterblijven op de omliggende omgeving. Het is voor iedereen belangrijk dat zij toegang krijgen tot het netwerk met de nieuwe generatie aan internetsnelheden. De aanleg start al snel, we hebben daarom de aanmeldperiode nog iets verlengd”.

Aanmelden is nog mogelijk

Inwoners die geen abonnement hebben afgesloten krijgen geen glasvezelaansluiting in huis. Aanmelden is altijd nog mogelijk. Doen ze dit uiterlijk 17 mei 2023, dan profiteren zij nog van de welkomstaanbiedingen van de deelnemende telecomaanbieders én zijn de aansluit- en activatiekosten van 650 euro gratis.

Meer informatie

Voor vragen over glasvezel of hulp bij het afsluiten van een abonnement kunnen inwoners terecht in het Glasvezel Informatiepunt aan de Herenweg 64 in Hoogwoud of binnenlopen bij een lokale verkoper. Kijk voor de openingstijden of meer informatie op de website deltanetwerk.nl.

Over DELTA Netwerk

DELTA Fiber is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels ruim 1,3 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 8000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie van DELTA Fiber is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaat-schappijen EQT en Stonepeak. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven. Bij DELTA Fiber werken meer dan 1.200 medewerkers.