Ongeveer 2.500 inwoners uit onze gemeente krijgen binnenkort een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek Waar staat je gemeente. We willen graag van u weten hoe u de dienstverlening van de gemeente en uw woonomgeving beoordeelt. Wethouder Robert Tesselaar hoopt dat zoveel mogelijk inwoners de vragenlijst invullen, zodat we een goed beeld krijgen hoe de inwoners van Opmeer over de dienstverlening en de woonomgeving denken.

Wat onderzoeken we precies?

We willen graag van u weten of u zich prettig voelt in Opmeer, vind u dat er voldoende voorzieningen zijn, of u tevreden bent met onze dienstverlening en hoe u de zorghulp van de gemeente voldoende vindt. U willen we van u weten of u vertrouwen heeft in het gemeentebestuur.

 

Vergelijken met andere gemeenten

Omdat meerdere gemeenten meedoen aan het onderzoek, kunnen we de resultaten met elkaar vergelijken. Zo krijgt de gemeente niet alleen de mening van de eigen inwoners, maar kunnen we ook kijken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

 

Wilt u ook meedoen?

Krijgt u geen uitnodiging, maar wilt u toch van zich laten horen? Dan kunt u tot 1 november de vragen beantwoorden via deze link.