HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws uit Opmeer  |  75 jaar vrijheid in locatievoorstelling Opmeer

75 jaar vrijheid in locatievoorstelling Opmeer

Volgend jaar is het 75 jaar geleden dat de bevrijding voor heel Nederland volgde op de Tweede Wereldoorlog. Een oorlog die veel verhalen heeft nagelaten, ook in de gemeente Opmeer. Onder leiding van toneelvereniging Schakels, de theatermakers van Culturele Staten en SJJO, het jeugdwerk in Opmeer, wordt er een theatervoorstelling gemaakt over die naoorlogse verhalen in Opmeer.

Informatieavond

De organisatie nodigt u uit om de informatieavond op 13 juni of dinsdag 18 juni bij te wonen. Tijdens deze informatieavonden vertellen Kirsten Dijk en Heleen van Wiechen van Culturele Staten (de makers van onder andere ‘Hoogwoud in Oorlogsjaren’) in welke vorm de voorstelling ongeveer gegeven wordt en wat de mogelijkheden zijn om aan te sluiten, zowel inhoudelijk (als speler/muzikant) als organisatorisch in de productie van deze voorstelling.

U bent van harte welkom

U bent van harte welkom op 13 of 18 juni in het gemeentehuis van Opmeer. De avonden starten om 20.00 uur en zijn rond 22.00 uur afgelopen. Op beide avonden vindt hetzelfde programma plaats, dus kies de avond die het best in uw agenda past. We vinden het prettig om te weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten dus graag even een e-mail met uw naam, de datum en het aantal personen naar opmeer75jaarvrij@gmail.com