HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws uit Opmeer  |  Onderzoek over wonen, veiligheid en dienstverlening

Onderzoek over wonen, veiligheid en dienstverlening

Wij willen graag weten of u tevreden bent over de taken die de gemeente uitvoert. Met uw mening kunnen wij ons beleid en handelen aanpassen. Daarom hebben wij onderzoeksbureau I&O Research de opdracht  gegeven een onderzoek te starten over wonen, veiligheid en dienstverlening in Opmeer.

Wie krijgt de vragenlijst toegestuurd?

Uit de Gemeentelijke Basisadministratie trekken we elke twee jaar, willekeurig 2.500 adressen die we aanschrijven om mee te doen aan dit onderzoek. We schrijven inwoners aan die 18 jaar of ouder zijn en minimaal 1 jaar in onze gemeente wonen. Namen en adressen worden niet verwerkt in de rapportage.

Uw input is van belang

Zonder uw mening blijft het gissen of wij ons werk goed doen. Het onderzoek wordt door veel Nederlandse gemeenten uitgezet, hierdoor kunnen we de resultaten met elkaar vergelijken. Op www.waarstaatjegemeente.nl kunt u de rapporten van de afgelopen jaren zien. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 15 minuten.

Vragen

Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met I&O Research 0800 – 4050 602. Of mail naar helpdesk@ioresearch.nl.