HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws uit Opmeer  |  Positief resultaat na informatieve huisbezoeken aan 75-jarigen

Positief resultaat na informatieve huisbezoeken aan 75-jarigen

In de afgelopen periode zijn vrijwilligers van Stichting Raad en Daad op bezoek gegaan bij de inwoners die in 2019 75 jaar worden of zijn geworden. Tijdens deze huisbezoeken krijgen de 75-jarigen informatie over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van wonen, welzijn, zorg en mobiliteit om zo langer zelfstandig te kunnen blijven functioneren.

Deze bezoeken worden erg gewaardeerd. En wat blijkt? Het mes snijdt aan twee kanten; de vrijwilligers kwamen na de huisbezoeken ook terug met tips en adviezen voor de gemeente. Zo leren ook wij weer en kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren. Een winst voor beide partijen dus.

Met dank aan Raad en Daad

Stichting Raad en Daad doet deze informatieve huisbezoeken elk jaar. De huisbezoeken worden vooraf aangekondigd maar ieder is geheel vrij om aan deze gesprekken mee te doen. Dit jaar hebben de vrijwilligers meer huisbezoeken afgelegd dan eerdere jaren. Een prestatie waar de gemeente blij mee is. “Vrijwilligers van Stichting Raad en Daad, heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en medewerking.”

Informatie

Wilt u meer weten over het huisbezoek? Wilt u ook als vrijwilliger aan de slag? Of, stelt u (alsnog) een huisbezoek op prijs? Neem dan contact op met de Stichting Raad & Daad, mevrouw A. Hakvoort, coördinator van de bezoekgroep vrijwilligers: telefoon 06 - 330 559 50, of e-mail hakvoort@planet.nl U kunt voor informatie ook terecht op www.raadendaad-opmeer.nl