HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws uit Opmeer  |  Theateravond voor ouders

Theateravond voor ouders

Iedere jongere komt in aanraking met drank en drugs. Experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden drinken pubers soms meer dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. Hoe help je jouw kind bij het aangeven van zijn of haar grens? En hoe zet je pubers kritisch aan het denken over wat normaal is en wat niet?

Humoristische scenes aan de keukentafel

Tijdens de ouderavond Onder Invloed houdt het acteursteam ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en soms humoristische scènes aan de keukentafel. PlayBack begeleidt ouders in het voeren van een open gesprek en leert hen hoe ze afspraken kunnen maken en effectief met hun kind kunnen communiceren over alcohol- en drugsgebruik. Ook wordt tijdens deze ouderavond uitgebreid aandacht besteed aan de invloed van de alcoholwet op jongeren en hun opvoeding.

Waar, wanneer & aanmelden

Deze ouderavond wordt georganiseerd op 11 oktober van 19.30 – 21.30 uur in jongerencentrum Pardoes. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar gemeente@opmeer.nl. Vermeld als onderwerp van uw mail ‘Ouderavond PlayBack’ en geef in uw bericht aan met hoeveel personen u komt. Aanmelden kan tot en met 1 oktober 2018. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan! De avond is gratis.