HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws uit Opmeer  |  Wij zoeken: Toneelspelers, bouwsjouwers, kappers, ...

Wij zoeken: Toneelspelers, bouwsjouwers, kappers, ...

Van 30 april tot en met 5 mei 2020 wordt de theatervoorstelling over 75 jaar vrijheid in Opmeer georganiseerd op het voormalig volkstuinencomplex bij het sport- en recreatieterrein De Weijver. De scènes spelen zich af in een nagebouwde legerplaats. We vertellen in de voorstelling de verhalen van de WOII in de gemeente Opmeer.

Doet u mee?

Er moet veel gebeuren om dit prachtige locatieproject neer te kunnen zetten. Daarom vragen we uw hulp bij het verzamelen van de verhalen, bij het organiseren van de voorstelling en natuurlijk spelers voor de invulling van het verhaal in de legerplaats. We zijn nog op zoek naar spelers, figuranten, bouwsjouwers, technici, kostuumverzorgers, grimeurs, kappers, cateringmedewerkers, EHBO’ers, communicatie- en PR-medewerkers, kaartverkopers, fotograven en stagemanagers.

Heeft u interesse om te helpen?

Wilt u voor 8 juli laten weten of u mee wilt doen? Aanmelden kan op www.opmeeractief.nl.

Volgend jaar is het 75 jaar geleden dat de bevrijding voor heel Nederland volgde op de Tweede Wereldoorlog. Een oorlog die veel verhalen heeft nagelaten, ook in de gemeente Opmeer. Onder leiding van toneelvereniging Schakels, de theatermakers van Culturele Staten en SJJO, het jeugdwerk in Opmeer, maken we een theatervoorstelling over die verhalen in Opmeer.