Vanmiddag brachten verschillende agrariërs uit de gemeente Opmeer een bezoek aan burgemeester Van den Hengel. Zij vroegen aandacht voor de gevolgen van het stikstofbeleid van de Rijksoverheid en wat dat betekent voor hun bedrijven en voor hun gezinnen. Ze hebben zorgen, angsten en behoefte aan duidelijkheid en zekerheid om toekomstvast te kunnen ondernemen.

De agrariërs vroegen aan burgemeester Van den Hengel een brief te sturen naar het kabinet om hen te vragen het stikstofbeleid aan te passen, met daarbij de oproep om samen te werken met de agrarische sector. Lees hier de brieven die de burgemeester vandaag stuurt aan de minister-president Rutte, en aan de ministers van der Wal-Zeggelink en Staghouwer.  

Op donderdag 14 juli brachten verschillende agrariërs uit Opmeer een bezoek aan burgemeester Van den Hengel. Ze vroegen aandacht voor de gevolgen van het stikstofbeleid en wat dat voor hen betekent. De burgemeester stuurde hierna een brief naar het kabinet om hen te vragen het stikstofbeleid aan te passen, met daarbij de oproep om samen te werken met de agrarische sector. Lees hier de reactie die de burgemeester heeft ontvangen.