Voor ouders met kinderen tot en met 17 jaar organiseert 'In Control of Alcohol & Drugs’ op 29 september een gratis webinar over alcohol & drugs. Een laagdrempelige manier om meer kennis & inzicht te krijgen in de belevingswereld van uw kind.

Webinar over alcohol en drugs

Tijdens het gratis webinar nemen twee preventiedeskundigen van Brijder Jeugd u mee in de wereld van alcohol & drugs. Er zijn hierbij acteurs aanwezig, die op een leuke en laagdrempelige manier het gesprek aangaan. U ontvangt tijdens dit interactieve webinar veel informatie, wat voor u als ouder interessant is:

  • De gevolgen van alcohol en drugs gebruik voor jongeren
  • De puberteit en gebruik
  • De ontwikkeling van het jonge brein
  • In gesprek gaan met uw kind

Aanmelden

Het webinar is op donderdag 29 september van 19.30 tot 21.00 uur. Het is gratis en gemakkelijk te volgen vanachter uw eigen computer.

Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail met informatie over hoe u toegang krijgt tot het webinar. Dit gaat via het programma Zoom. Installeer dat dus alvast op uw computer. Dan bent u er helemaal klaar voor!

Vragen en meer informatie

Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen stellen via de chat. Na afloop ontvangt u ook een lijst met de meest gestelde vragen.