De huidige omstandigheden laten het toe om de inloopspreekuren van het WIJkteam OpMEER weer voorzichtig op te starten.

Voorlopig vinden deze alleen op het Gemeentehuis plaats zodat we de basisregels goed kunnen naleven. Het inloopspreekuur wordt wekelijks gehouden op dinsdag tussen 11.00 uur en 12.00 uur in het gemeentehuis. U kunt zonder afspraak langskomen en zich melden bij de balie. Als het te druk is, kan u verzocht worden om uw vraag via een andere weg te stellen of om op een later moment terug te komen. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Vraag om hulp 

Het is belangrijk dat inwoners tijdig om hulp vragen en problemen niet groter laten worden dan nodig. De hulp van het WIJkteam is daarom gratis voor alle inwoners van de gemeente Opmeer. Het WIJkteam roept alle inwoners daarom op om contact op te nemen bij zorgvragen, vragen over geldzaken, de behoefte aan een luisterend oor of voor hulp bij het invullen van formulieren. Het WIJkteam is er voor de inwoners! 

Contact 

Ook als u liever niet naar het inloopspreekuur komt zijn wij bereikbaar voor hulp of advies. Waar mogelijk handelen wij uw vraag telefonisch met u af of maken wij een afspraak met u. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0226 - 363 333 (maandag t/m donderdag van 9.00 - 17.00 uur en vrijdag van 9.00 - 12.00 uur) en via e-mail: wijkteam@opmeer.nl.