HOME  |  Inwoners  |  Welk kunstwerk vindt u het mooist?

Welk kunstwerk vindt u het mooist?

Heeft u al gestemd op het nieuwe kunstwerk aan de Oeverwal?

Aan de Oeverwal in Hoogwoud komt een nieuw kunstwerk. De direct omwonenden van deze straat konden in mei stemmen op drie schetsontwerpen van de kunstenaars die speciaal voor de Oeverwal een kunstwerk hebben ontworpen. Deze schetsen zijn gemaakt door Mai Movrin, Albert Kramer en George van Heeteringen.

Gelijke stand tussen Albert Kramer en George van Heeteringen

Na het tellen van de stemmen van de direct omwonenden, blijkt dat twee kunstenaars met een gelijk aantal stemmen bovenaan zijn geëindigd. Dit zijn de ontwerpen van Albert Kramer en George van Heeteringen. Daarom hebben we besloten om nog een stemronde te organiseren. Iedereen die nog niet gestemd heeft kan nog tot 1 juli 2017 stemmen.

Online stemmen

Oplossing voor een eventuele volgende gelijke stand

Mocht het toeval zich voordoen dat na de volgende stemronde er weer sprake is van een gelijke stand, dan zal wethouder Elly Deutekom door middel van een loting bepalen wie van die kunstenaars de uiteindelijke winnaar is. Naar verwachting wordt het kunstwerk in het najaar van 2017 geplaatst aan de Oeverwal.  

Vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Of heeft u niet de mogelijkheid om digitaal te stemmen? Laat dit weten via info@busyartsolutions.nl of telefoonnummer 06 25 28 45 76.