HOME  |  Inwoners  |  Subsidies

Subsidies

Oplaadpunt voor elektrische auto’s

We zien steeds meer elektrische auto’s in het straatbeeld. Deze auto’s moeten wel opgeladen kunnen worden. Als dat niet vanuit huis kan biedt de gemeente enige hulp. Er is een laadpaal bij het gemeentehuis en een in Aartswoud.

Wilt u een laadpaal bij u in de buurt? Dan kan een paal worden aangevraagd bij MRA-e: https://laadpaal.mrae.nl/. De gemeente werkt mee aan de plaatsing.

Monumentensubsidie

Voor onderhoud of restauratie van uw monument kunt u subsidie aanvragen. Bent u eigenaar van een gemeentelijk monument? Dan kunt u subsidie of een financiële tegemoetkoming aanvragen bij de gemeente. Meer informatie over monumentensubsidie

Subsidies voor activiteiten

Bent u een stichting, vereniging of een particulier? En wilt u een activiteit organiseren op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn of iets voor een speciale doelgroep? En kunt u het niet helemaal zelf betalen? Dan kunt u bij OpmeerActief subsidie aanvragen.

Subsidie duurzaamheid / energie

We zijn er allemaal, in meer of mindere mate, mee bezig: het klimaat, besparen op energie, minder gasgebruik… de toekomst voor ons en onze kinderen. Maar als het niet bij denken blijft en je wilt echt iets doen, dan kost dat geld. Meer informatie over subsidies voor duurzaamheid / energie