De komende 20 jaar zijn er steeds meer senioren en daarom zijn ook steeds meer passende woningen nodig. De zeven Westfriese gemeenten zijn daarom een onderzoek gestart naar passende woonvormen voor senioren. Maar hoe zien deze woningen eruit? We hebben Norbert Broenink van Advies-BRON gevraagd dit onderzoek uit te voeren.


Bijeenkomst

We organiseren twee bijeenkomsten om met senioren tussen 65 en 75 jaar te praten over de wensen voor een woning en voorzieningen in de gemeente Opmeer. Wanneer is een woning passend? Welke voorzieningen in de woning zijn noodzakelijk en welke voorzieningen in de buurt zijn wenselijk?

 

De twee bijeenkomsten vinden plaats op:

  • woensdag 13 oktober van 15:00 – 17:00 | Wijksteunpunt De Schakel in Spanbroek
  • donderdag 14 oktober van 14:00 – 16:00 | Wijksteunpunt De Lindehof in Hoogwoud

Praat mee


Wilt u meepraten over passende seniorenwoningen en bent u tussen de 65 en 75 jaar? Meldt u zich dan aan. Omdat we voldoende ruimte willen garanderen is er per bijeenkomst ruimte voor 10-15 personen. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar onderzoek@advies-bron.nl. Heeft u geen email dan kunt u bellen naar 06-30313377. Alle deelnemers ontvangen vooraf een bevestiging.

Geef aan in de mail (of spreek een boodschap in):

  • de datum van de bijeenkomst
  • uw naam, telefoonnummer en adres.

Vragen

Met vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Norbert Broenink via onderzoek@advies-bron.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met S.C.M. Onneweer, telefoon 0226 – 36 3333 of via gemeente@opmeer.nl.