Het glij-, klim- en speeltoestel bij de Plevier voor 0-5 jarigen moet worden vervangen. Wij hopen dat u mee wilt denken over het speeltoestel dat ervoor in de plaats moet komen.

Wij werken in de gemeente via een vervangingsschema voor speeltoestellen. Het toestel was nog niet aan vervanging toe, maar is helaas onherstelbaar beschadigd tijdens de jaarwisseling. Daarom is het verwijderd en gaan we het deze zomer vervangen.

Wij hebben onlangs een aantal leveranciers uitgenodigd om een voorstel te doen voor een nieuw speeltoestel voor 0-5 jarigen. Graag stellen wij u als bewoners van de wijk in de gelegenheid om uw voorkeur uit te spreken door te stemmen op het toestel van uw keuze. Onderaan deze pagina kunt u de ontwerpen bekijken. Als u de keuze heeft gemaakt kunt u op de knop "Direct stemmen" klikken en uw keuze aangeven in het formulier. 

Spelregels

  • U kunt uw stem uitbrengen van 11 mei t/m 20 mei 2020
  • Per adres kan één stemformulier worden ingevuld
  • Na de stemming wordt u per mail geïnformeerd over het winnende ontwerp 

Vragen?

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw M. Aggenbach van afdeling Zorg en Welzijn. Zij is bereikbaar via email: gemeente@opmeer.nl t.a.v. M. Aggenbach of via de telefoon 0226 – 363 333.