HOME  |  Zorg en Ondersteuning  |  Contactgegevens

Contactgegevens

 • Contactgegevens Wijkteam

  Het wijkteam is een team van professionele medewerkers met ervaring op het gebied van zorg, welzijn, opvoeden en opgroeien. Het wijkteam zoekt samen met u naar antwoord op uw zorgvraag. De medewerkers van het WIJkteam zijn te bereiken via:

  • 0226 - 363 333 op maandag t/m donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 - 12.00 uur.
    
  • wijkteam@opmeer.nl:
   Geef in uw mail de volgende gegevens aan: Naam, BurgerServiceNummer (of adres) en uw probleem, vraag, verzoek of bezorgdheid.
   Als u teruggebeld wilt worden n.a.v. uw mail geef dan ook uw telefoonnummer door en de tijd waarop u het beste te bereiken bent.
    
  • Elke dinsdag- en donderdagochtend van 11.00 - 12.00 uur kunt u terecht op het inloopspreekuur met korte vragen over gezondheid, eenzaamheid, pesten, scheiden, invullen van formulieren, schulden, opvoeden....enz. Dus, heeft u een algemene of specifieke hulpvraag? Neem contact op met het Wijkteam van de gemeente. Dat kan bijvoorbeeld tijdens het inloopspreekuur.
   - Het inloopspreekuur is wekelijks van 11-12 uur op dinsdag en donderdag.
   - Op dinsdag in het gemeentehuis
   - Op donderdag in De Lindenhof.
   Belangrijk is tijdig om hulp te vragen. Laat problemen niet groter worden dan nodig. Koffie en thee staan klaar! Deze hulp is gratis voor alle inwoners van Opmeer! Kunt u niet naar het spreekuur komen, neem dan contact op met het Wijkteam Opmeer en maak een afspraak. Zij kunnen ook naar u toekomen. 
    
  • U kunt ook het aanmeldformulier gebruiken.

  Aanmelden WMO 

  Aanmelden JEUGD

  Wilt u het formulier (bij voorkeur digitaal) invullen ter voorbereiding op het gesprek? Vul in wat u in kunt vullen, wat u lastig vindt om in te vullen, kunnen we samen in een persoonlijk gesprek bespreken en aanvullen.

  Na ontvangst van het ingevulde formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om uw hulp- of ondersteuningsvraag te bespreken. De wijkteamleden hebben een vaste werkplek in het gemeentehuis, maar trekken ook de wijk in en gaan de scholen langs. Als het nodig is kunt u ze ook spreken op de school van uw kind of bij u thuis.

 • Crisissituaties

  Voor crisissituaties waarbij jeugdigen zijn betrokken is de Crisisdienst Jeugd NHN, 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereikbaar en inzetbaar via telefoonnummer: 088 – 777 888 7. Is er sprake van huiselijk geweld meldt u dan bij VeiligThuis 0800 - 2000.

  Lees meer