HOME  |  Zorg en Ondersteuning  |  Werk zoeken / Bijstand aanvragen

Werk zoeken / Bijstand aanvragen

 • WerkSaam Westfriesland

  Heeft u geen werk en geen of weinig inkomen? Dan kan een bijstandsuitkering u tijdelijk helpen als u niet genoeg geld heeft om van te leven. Met een bijstandsuitkering kunt u noodzakelijke kosten betalen zoals huur, eten en drinken.

  Voor vragen over werk zoeken en het aanvragen van een bijstandsuitkering en alle vragen rondom bijstand en of een uitkering kunt u terecht bij WerkSaam Westfriesland, www.werksaamwf.nl [AK1]  of via T 0229 – 258 758 tussen 09.00 – 12.00 uur op werkdagen. WerkSaam vindt u aan de Dampten 26 in Hoorn.

  Net verhuisd naar Opmeer?

  U kunt pas een uitkering aanvragen als uw verhuizing is verwerkt in de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente. Geef uw verhuizing daarom zo snel mogelijk door.

 • Jeugd Werkt!

  Er zijn meerdere manieren om als jongere aan een baan of goede opleiding te komen:

  • Het project 'Jeugd Werkt!' creëert kansen voor jongeren die een baan, een (leer)werkbaan of werkervaringsplek zoeken. Vooral kwetsbare jongeren die zonder een diploma aan het werk willen of jongeren die alleen met begeleiding aan het werk kunnen, krijgen extra aandacht. Voor meer informatie over Jeugd Werkt kun je terecht bij het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN), www.rpa-nhn.nl
  • Jongeren van 16 tot 27 jaar uit Westfriesland zonder werk en/of (afgeronde) opleiding kunnen ook terecht bij het Jongerenloket, kom eens langs op de Grote Noord 20, Hoorn. Meer informatie