De energieprijzen zijn flink aan het stijgen. Dat kan betekenen dat u flink meer moet betalen voor gas en elektra. Of misschien doet u dat inmiddels al. Heeft u problemen om deze kosten te betalen? Lees hieronder of en hoe de gemeente u hierbij kan helpen.

De gemeente Opmeer werkt samen met ‘Gezondverzekerd.nl –Energie’. om inwoners te ondersteunen. Bijvoorbeeld door samen te kijken of het verstandig is om over te stappen naar een andere energieleverancier, waar de gemeente speciale afspraken mee heeft gemaakt. Hieronder leest u hoe dat werkt.

Is het verstandig om over te stappen?

Op deze vergelijkingssite(externe link) van Gezondverzekerd.nl (externe link) vindt u energie tips en informatie om uw energiekosten te verlagen. U vindt hier ook informatie over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Gezondverzekerd.nl - Energie kan u hier persoonlijk over adviseren. 

De voordelen van Energie

Gezondverzekerd.nl - Energie biedt samen met een aantal energieleveranciers goede energiecontracten. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen. Als u overstapt via Gezondverzekerd.nl(externe link), dan krijgt u de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit borg;
  • U wordt altijd direct geaccepteerd;
  • U ontvangt het beste tarief per aanbieder. We hebben speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers;
  • U krijgt altijd groene energie.

Wanneer is overstappen niet voordelig? 

Overstappen is niet altijd nodig. Hebt u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Gezondverzekerd.nl(externe link) helpt u met het beste advies voor uw situatie!

Contact met Gezondverzekerd.nl

Onze energiecoach helpt jou graag. Bel naar 085-3035389 en kijk samen hoe jij kunt besparen op jouw energiekosten en of je wel of niet moet overstappen. Zelf regelen? Ga dan naar Gezondverzekerd.nl(externe link).