Peter Duineveld en Raymond Hart zijn de wijkagenten van Opmeer. Samen met de inwoners zorgen zij voor de veiligheid in Opmeer. We stellen ze graag aan u voor:

Peter Duineveld

“Sinds september 2015 ben ik wijkagent bij de gemeente Opmeer. Ik ervaar de inwoners van de gemeente Opmeer als nuchter, eerlijk en recht door zee. Wat mij het meeste opvalt, is de grote samenhorigheid en het werk dat door vele vrijwilligers binnen de gemeente Opmeer verricht wordt.”

Raymond Hart

“Ik werk nog maar kort in de gemeente Opmeer, maar heb al flink wat ervaring in opgedaan in gebied-gebonden politiezorg en heb in 2017/2018 een werkervaringsplek gehad als wijkagent in de gemeente Drechterland. Ik ben niet onbekend in de gemeente Opmeer, maar wil de gemeente vanzelfsprekend nog beter leren kennen vooral voor wat betreft de veiligheid. Dat doe ik samen met Peter Duineveld, de gemeente, netwerkpartners en natuurlijk met u, de inwoners van Opmeer.”

Bel de politie

“Wij werken beiden in de gehele gemeente. We weten wat er speelt in Opmeer en willen voor alle inwoners zichtbaar en aanspreekbaar zijn. Met regelmaat spreken wij inwoners over kleine en grotere incidenten waarbij wij te vaak moet zeggen: “Had de politie gebeld. Wij zijn er voor u en komen liever een keer voor niets dan te laat.”

  • Ziet u een verdachte situatie, bel 112
  • In een levensbedreigende en heterdaad situatie, bel 112
  • Hebt u een vraag voor een van de wijkagenten, bel 0900 – 8844 of vul het formulier in op politie.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?