Soms loopt het leven van jongeren anders dan gepland. Er ontstaan bijvoorbeeld problemen op school, op het werk of thuis. Jongeren twijfelen over hun studiekeuze of baan, en het kan zelfs zo zijn dat ze thuiszitten zonder duidelijk perspectief. Dan is het fijn als er iemand is die hen kan begeleiden en vertellen wat de mogelijkheden zijn! Bij het Jongeren Startpunt werken ervaren jongerencoaches samen met jongeren om hun interesses en talenten te ontdekken.

Werk of toch terug naar school?

De jongerencoaches staan klaar om te helpen bij het vinden van werk of de weg terug naar school. Iedereen heeft immers waardevolle talenten en vaardigheden waarmee ze de toekomst tegemoet kunnen gaan. De coaches en jongeren kijken samen naar de volgende stap en wat daarvoor nodig is. Zo kunnen zij vol vertrouwen hun weg weer vinden. 

Gratis en zonder afspraak langskomen 

Bezoek het Jongeren Startpunt op de Noorderveemarkt 1A (eerste etage) in Hoorn, van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Of kom langs in Bovenkarspel op de Stationslaan 2 (Ons Stede Broec in de Bibliotheek) op woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur.
Kijk voor meer informatie op jongerenstart.nu