Over deze website

De gemeente Opmeer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u iets tegen dat niet juist is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt. 

Toegankelijkheid

De gemeente Opmeer wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de toegankelijkheidseisen van de overheid (WCAG 2.1 op niveau AA) en ‘Besluit digitale toegankelijkheid overheid’. Voldoen aan deze standaard maakt onze website gebruiksvriendelijker en toegankelijker voor alle gebruikers.

Testen van de site

In het tweede kwartaal van 2021 is een toegankelijkheidstest uitgevoerd en een nieuwe verklaring opgesteld. De testresultaten kunt u vinden onder de Toegankelijkheidsverklaring

Vragen of problemen?

Heb je tips om de website gebruiksvriendelijker te maken? Of ervaar je een probleem met de toegankelijkheid? Neem contact met ons op via gemeente@opmeer.nl . Dan zoeken we naar een passende oplossing voor u.

Links naar websites van derden

Het auteursrecht van informatie die via de links toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo’s. De gemeente Opmeer draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige website of webpagina waarnaar deze site van de gemeente verwijst. De gemeente kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze websites.