Home

Gemeente Opmeer

Thuis in Opmeer!

Laatste nieuws

 • Voorbereidingen herinrichting trapveld Roerdomp van start

  De gemeenteraad van Opmeer heeft ingestemd met de herinrichting van het trapveldje aan de Roerdomp in Spanbroek. Volgens de wens van de inwoners zullen daar een kunstgrasveld met 2 voetbaldoelen, 4 kleine doelen en 2 baskets worden geplaatst. We starten begin mei met de voorbereidingen voor de werkzaamheden.

 • Nieuw hondenuitrenveldje in Spanbroek

  In de wijk Heerenweide in spanbroek is een nieuw hondenuitrenveldje gecreëerd. Grenzend aan de Floris van Noordwijklaan en de A.C. de Graafweg is een veldje omheind met hekwerk. Dit veldje is daarom vanaf heden geschikt voor honden om veilig in uit te rennen, zonder dat zij de grote weg op kunnen komen.

 • Binnenkort ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen

  Vanaf maandag 26 februari 2024 worden de aanslagen per post verzonden, de dagtekening van de aanslag is 28 februari 2024. Ontvangt u de aanslag digitaal? Dan kunt u deze vanaf maandag 26 februari 2024 inzien.

  Hoe bepaald de gemeente de WOZ-waarde

Wonen in Opmeer

In onze mooie gemeente is de vraag naar woningen groot. De wachtlijsten voor sociale huurwoningen zijn lang en er zijn weinig betaalbare koopwoningen beschikbaar. Daarom ontwikkelen we de komende jaren kleine en grote woningbouwprojecten zodat we mensen sneller een fijn en passend thuis in Opmeer kunnen geven.

Lees meer over de bouwplannen 

nieuwbouw woningen